Entrecôtes, filet pur, filet mignon, hamburger, steak tartaar, carpaccio, stoofvlees, zijn onze toppers.

Het wildseizoen is gestart, la saison du gibier a commencée, Game season started.

Belgisch wit-blauw, Schotse Angus en Iers Wexford rundsvlees zijn onze vaste specialiteiten, waar we u graag mee verwennen.

Ook onze huisbereide garnaalkroketjes, of briekroketjes worden zeker gesmaakt.

Haringfilets of een lekkere tomaat 100% grijze noordzeegarnaal (1 of 2).

Tijdens de week kan u ook komen genieten van de salades (Rosbief, geitenkaas of kipfilet)  alsook van een lekker koninginnehapje of spaghetti bolognaise.

Voor elk wat wils.

SUGGESTIES :

WILD gerechten :

u kan komen genieten van de voorgerechten :

– huisbereide wildkroketjes op basis van hindevlees.

– duo van wildpaté (fazant en reebok) met uien- en vijgenconfituur.

Als hoofdgerecht serveren we momenteel:

– stoverij van Hertefilet met aardappelkroketjes, op een leuke manier gepresenteerd.

Verderop het seizoen zullen er nog enkele extra wildgerechten bijkomen.

Tot binnenkort,

Jos en Marian