Entrecôtes, filet pur, filet mignon, hamburger, steak tartaar, carpaccio, stoofvlees, zijn onze toppers.

Reservatie gewenst 0485 567 067

De bodemcultuur Zeeuwse JUMBO Mosselen serveren we nog tot ongeveer eind september.

Belgisch wit-blauw, Schotse Angus en Iers Wexford rundsvlees zijn onze vaste specialiteiten, waar we u graag mee verwennen.

Ook onze huisbereide garnaalkroketjes, of briekroketjes worden zeker gesmaakt.

Haringfilets of een lekkere tomaat 100% grijze noordzeegarnaal (1 of 2).

Tijdens de week kan u ook komen genieten van de salades (Rosbief, geitenkaas of kipfilet)  alsook van een lekker koninginnehapje of spaghetti bolognaise.

Voor elk wat wils.

Halverwege oktober starten we met onze wildgerechten.

NIEUW !!!!!!!!!

Brouwerij Lupulus heeft onvoorwaardelijk geïnvesteerd in een nieuwe hedendaagse tapinstallatie. Zo tappen wij voortaan een heerlijke en frisse Lupulus Pils en Lupulus Blond van het vat.

Ook onze wijnkaart wordt zeer binnenkort aangepast met topwijntjes.

Tot binnenkort,

Jos en Marian