opgelet : laatste dag asperges zaterdag 20 mei reserveer snel uw portie, zeer beperkt aantal voorradig.

Bij goed weer kan je nu ook homemade ijspralines of een potje ijscreme “to-go” verkrijgen, verschillende smaken. We zetten in de namiddag een klein diepvriezertje buiten waaruit je kan kiezen. Ook koffie to go vanaf nu in de namiddag.

Suggesties :

We serveren de Belgische asperges op Vlaamse wijze of met gerookte zalm en hollandaise saus. Kom er snel van genieten.

Gerookte zalm met toast als nieuwe suggestie.

Entrecôtes, filet mignon, hamburger, steak tartaar, carpaccio, stoofvlees, zijn onze toppers.

Belgisch wit-blauw, Schotse Angus en Iers Wexford rundsvlees zijn onze vaste specialiteiten, waar we u graag mee verwennen.

Ook onze huisbereide garnaalkroketjes of briekroketjes worden zeker gesmaakt.

Een lekkere tomaat (1 of 2) met 100% grijze noordzeegarnalen .

Tijdens de week kan u ook komen genieten van de salades (Rosbief, geitenkaas of kipfilet)  alsook van een lekker huisbereid koninginnehapje of spaghetti bolognaise.

Proef ook onze zelfbereide ijscreme, sommige smaken zullen 100% lactosevrij zijn. (met echte vanillestokken)

Zeker de Homemade ijspralines proeven, superlekker.

Voortaan serveren we ook lekkere niet-alcoholische drankjes :

Nona June, Martini, Gordon pur of met een lekkere tonic.

Ginger Ale en Ginger Beer zijn ook nieuw.

Voor elk wat wils

Tot binnenkort,

Jos en Marian