VANAF VRIJDAG 3 JULI KAN U KOMEN GENIETEN VAN DE ZEEUWSE JUMBO MOSSELEN BODEMCULTUUR

OPENINGSUREN KEUKEN

DI – ZA 12H00 13h30 VOOR UW LUNCH
DI – ZA 18H00 21h00 VOOR UW DINER
ZO EN MA GESLOTEN

VLEES IS ONZE SPECIALITEIT:

BLACK ANGUS (ABERDEEN) OF WEXFORD ENTRECOTE , FILET MIGNON, TARTAAR, HAMBURGER, STOOFVLEES, FILET PUR

SUGGESTIES.

HARINGFILETS MET SLAATJE
HUISBEREIDE GARNAALKROKETJES
KAASKROKETJES OP BASIS VAN BRIE
TOMAAT GARNAAL (100% GRIJZE NOORDZEEGARNALEN)
CARPACCIO VAN ANGUSFILET

GEROOKTE ZALM MET MIERIKSWORTEL EN TOAST, KLEIN BORD

 

SUGGESTIES

HOOFDGERECHTEN :

GEROOKTE ZALM MET MIERIKSWORTEL EN TOAST GROOT BORD

ENTRECOTE BLACK ANGUS 350 OF 500 GRAM (Schots)

ENTRECOTE WEXFORD 350 OF 500 GRAM (Iers)

FILET PUR

FILET MIGNON VAN ANGUS (SCHOTS)
TOMAAT GARNAAL (2 STUKS) MET FRIETJES
CARPACCIO VAN ANGUSFILET
LEKKERE HAMBURGER
HUISBEREIDE TARTAAR
STOOFVLEES

We hebben alles in het werk gesteld zodat u op een veilige manier kan te komen genieten, zoals de regels het voorschrijven. Reserveren is aangeraden. 03/293.71.92

BIERSUGGESTIE VAN HET VAT : Lupulus Blond

NIEUW : Biersuggestie fles Hibernatus 33 cl en Organicus 33 cl